Beitrittsdatum: 23. Juli 2022

Nina Julia (B.Sc.Ed.) – Founder, Chief Editor at CFAH

Nina created CFAH following the birth of her second child. She was a science and math teacher for 6 years prior to becoming a parent — teaching in schools in White Plains, New York and later in Paterson, New Jersey.

Nina writes, curates, and edits insights on the topic of cannabinoids like CBD and delta 8. Her goal is to share the knowledge she’s accumulated over the years while raising her two young children, as well as her experience working with the hemp plant while studying at New York State University. She aims to help new and expecting parents navigate the challenges and complexities of parenthood and cannabis.

Link: Center for Advancing Health